Kati a Crazy Love turné müncheni koncertjére ment el és felejthetetlen élményben volt része. Most megosztja veletek az élményeit:

Sziasztok!

A koncert csodálatos volt. Másfél éve biztos gyűjtök már rá, de megérte. Aki igazi rajongó és megteheti, élőben mindenképp látnia és hallania kell Michaelt. Teltház volt. Nagyon jó volt a koncert fillingje. Nagyon jó helyen ültem (5.sor középen), mert legtöbbször előttem énekelt. Tényleg nagyon közvetlen és a hangja leirhatatlan. A mosolya élőben mégjobb. Körülbelül 5 számot ültünk a többit mind állva, táncolva tomboltuk végig. Nemcsak én, hanem mindenki. Mikor a Home-t énekelte én is hátramentem és nagyon jó helyre sikerült állnom. Közvetlenül a szinpad mellé és 5-ször legalább megsimogatta a kezem. Egyszer pedig hosszabban megfogta és rámmosolygott. Gondolhatjátok milyen jó érzés volt. Mikor lement a szinpadról és vártuk a ráadást minkenki tapsolt, kiabált és a lábával toporzékolt. Nagyon jó volt. A song for you végén, mikor mikrofon nélkül énekelt mindenki aránylag csendben hallgatta és nem üvöltözött bele. Szóval nem csalódtam benne. Ha tehetitek, ti is menjetek el egy koncertjére, mert látnotok és hallanotok kell.

Vettem egy pólót és a 2010 kalendáriumot. Amúgy van a YouTube-n egy felvétel amin rajta vagyok. A home éneklésénél. A feltöltő CrazyHuhn 24 és 4:25 az ideje. Ott állok a baloldalon a korlát mellett.

Kati

A videót azóta letörölték. – a szerk.

Creative Commons Licenc