Az itt található dolgok más oldalon nem használhatók! Csak magáncélra nyomtathatod ki a játékot! Kereskedelmi forgalomba nem hozhatók!

Használati utasítás: Egy szettben 8 pár, tehát 16 lap van. Minden szettből minden képet nyomtass ki 2-SZER! Játszhatsz egy szettel is, de ha nehezíteni akarod, akkor több szettből is válogathatsz. Jelenleg 2 szett közül választhatsz!

1. szett
[letöltés]
Képek nem az eredeti méretükben láthatók!

2. szett
[letöltés]
Képek nem az eredeti méretükben láthatók!

A kártyák kivágása: Nyomtatás után vágd ki a kártyákat, majd a fehér vonal mentén hajtsd össze mindegyiket és ragaszd össze a hátuljukat, így kétoldalú. ha tartósan szeretnéd őket használni, be is lamináltathatod a kártyákat. Azáltal is tartósabb lehet, ha a két réteg közé a kártya méreténél kicsit kisebb kartonlapot raksz és így ragasztod össze: nem lesz olyan puha, könnyebb lesz keverni.

Játékszabály: Összekeverve, fejjel lefele lerakod a kártyákat. Könnyebb, ha rendes oszlopokba és sorokba rendezed őket, nehezítheted össze-összevisszasággal. Fordíts fel egy kártyát, majd még egyet. Ha pár akkor tedd őket félre, ha nem akkor fordítsd őket újra vissza. Utána a másik játékos következik. Ha valamelyikőtök egy párt talál, utána fordíthat még egyszer. Az nyer, akinek a végén a legtöbb párja van.