2011. 08. 27. | Edina

Eltelt egy újabb év a Michael Bublé Music „életében”. Méghozzá egy igen eseménydús év. Sok új dolog került fel az oldalra és ebben az évben Michael se volt rest.

Mivel tavaly csak a 3 év számokban bejegyzésben emlékeztem meg az oldalról (na, meg egy születésnapi design-nyal), ezért most nem csak az elmúlt egy évről írok, hanem az utolsó kettőről.

Az elmúlt két évben rengeteg új dolog került fel az oldalra. 2 minisite-tal bővült az oldal (Naturally 7 és Luisana Lopilato), sok extra és kép került fel.
A MBM már elérhető a fontosabb közösségi oldalakon. (Twitter, Facebook, Tumblr, Iwiw)

Természetesen a jótékonykodás sem maradhatott el. A Free Rice-on keresztül segíthettek az éhezőknek játékos formában. (Bővebben erről itt olvashatsz.) Illetve még mindig fenn van a SocialVibe, amiről itt tudhatsz meg többet.

Sajnos, nem csak jó dolgok történtek a honlappal. Tavaly augusztusban háromszor is vírusos volt az oldal, de ez nem csak a MBM-ot érintette, hanem szinte az összes StarsZZ-os (tárhely) honlapot.

Ebben a két évben sok minden történt Michaellel is. A legfontosabbakat összegyűjtöttem:

  • 2009 novemberében eljegyezte Luisana Lopilatot és idén áprilisban el is vette.
  • 2009 októberében megjelent Michael negyedik stúdióalbuma, a Crazy Love, ami világszerte hatalmas siker volt. Tavaly októberben pedig megjelnt a Crazy Love album bővített változata a Crazy Love – Hollywood Edition.
  • Segített a Haiti-i és a Japán földrengés áldozatain, illetve segített a BC Children’s Hospitalnak is.
  • A tavalyi, Vancouveri téli olimpia záróünnepségén fellépett és vitte az olimpiai lángot is.

Sok dolog történt az oldallal és Michaellel is. Remélem, a következő születésnapi bejegyzésnél is hasonló jókról írhatok. 🙂