Hát igen, ezt is megértem/megértük. 2 éves lett a Michael bublé Music. Olyan gyorsan elment ez a 2 év.

Amikor 2007. augusztus 27-én regisztráltam a Gportalon nem gondoltam volna, hogy idáig eljut az oldal – főként azért, mert sokat bajlódtam a Gportal rendszerével. Először buble.gportal.hu címen futott az oldal, de kb. egy hétre rá már megkapta a michaelbuble-music.gportal.hu címét, ami most már az oldal nevében él tovább. Így visszaemlékezve nem sokat fejlődött az oldal a gportálos időkben, ami majdnem egy évig tartott. Designok a padlón voltak (akkoribban nem voltam túl kreatív), de legaláb volt némi információ Michaelről az oldalon. Ha jól emlékszem, már 2008. májusában és júniusában már felkerült néhány extra /vignetta, srb…/ az oldalra.

2008. augusztus 1-én váltottam Gportalról Extrára (michaelbuble.extra.hu). A különbség az volt, hogy ott már nem előregyártott volt a honlap, hanem én készítettem el teljes egészében. Itt még csak HTML-lel dolgoztam. Emlékszem az első designra, a buborékosra. 🙂 Ma már semmi pénzért nem tenném fel újra! 🙂
2009. márciusában elkezdtem PHP-val és CSS-vel foglalkozni, amit végül használni kezdtem az oldalon is. Ezekkel sokkal könyebbé vált a honlapszerkesztés. És szerintem ez adta meg az igazi lökést ahhoz, hogy többet foglalkozzak az oldallal és ezáltal minél jobb leggyen.

2009. április 11-én váltottam a mostani hostra. Az a design (4.0), ami akkor fenn volt a mai napig a kedvencem.
Nagyon sokat fejlődött a honlap azóta. Sok hír, cikk, interjú, extra, kép, stb került fel az oldalra. A designok többségével is meg vagyok/voltam elégedve. Külön aloldalt kapott a Média és a Dalszövegek. Volt néhány hiatus – ha jól emlékszem 2 – az oldalon. Nem vagyok rájuk büszke, de hát szükség volt rájuk. (Nem mintha sokáig bírtam volna honlapszerkesztés nélkül. Állandóan írtam valamit akkor is az oldalra.)
Az elmúlt fél évben csatlakozott az oldal a Show Some R.E.S.P.E.C.T. kampányhoz. A SocialVibe-n keresztül, pedig akaratlanul is segíttetek. A SocialVibe, afféle jótékonysági IWIW. (Bővebben: itt – érdemes elovasni!) A M.A.J.O.M.-n keresztül pedig gyerekeken segíthettek.

És végül elérkeztünk a mai naphoz, 2009. augusztus 27-hez. 2 éves az oldal. Olyan jó érzés ezt leírni… Amikor ezt írom már éjfélt elmúlt 12 perce. Szóval, Happy Birthday Michael Bublé Music.
Renélem jővőre már egy évvel többet írhatok az Egy kis nosztalgia című emlékezésbe. (És azt is remélem, hogy ti is el fogjátok olvani – mert ez azt fogja jelenteni, hogy akkor még mindig szeretni fogjátok Michaelt.)
Köszönöm, hogy elolvastátok. 🙂

U. i.: Biztos megkérdeztétek magatokba, hogyha most megemlékezek arról, hogy 2 éves az oldal, akkor mért nem emlékeztem meg tavaly, amikor egy éves volt a honlap. Hát, nemes egyszerűséggel elfelejtettem. De most mindent bepótoltam. 🙂