Fotókat készítette: Dean Freeman
Kiadó: Bantam Press
Kiadás dátuma: 2011. 10. 13.
Oldalak száma: 304 oldal
A könyv nyelve: angol

 

 

 

 

 

 

A könyvön érződik, hogy tényleg Michael írta, nem pedig valaki helyette, érződik Michael őszintesége, bohókás jelleme. Olyan volt olvasni, mintha Michael ott ülne mellettem és nekem mondaná el az élete történet.
Őszinte, leírja a legnagyobb hülyeségeit, baromságait, amiket valaha elkövetett. Vicces, ahogy visszatekint magára és a fejlődésére, mint emberileg, mint énekesként és előadóként. Többször szidja magát a múltban elkövetett hibái miatt, de le is írja mit tanult ezekből az esetekből.

Elmeséli az első négy albuma (Michael Bublé, It’s Time, Call Me Irresponsible, Crazy Love) elkészítését, illetve elmondja milyen dalokat szeretne a Christmas albumra. Ahogy kivettem Michael szavaiból, a könyv valamikor 2010-ben íródhatott, így nagyban a Christmas albumon dolgozott a könyv írásakor. A könyv egy-két héttel a Christmas album előtt jelent meg.
Szerelmi életéből csak annyit mondd el, amennyi feltétlenül szükséges. (De, ne is írja le, hisz ez az övé, a sajátja.) Luisanaval való találkozásáról ír bővebben, ami elég viccesre sikeredett.

Mindezt 75 oldalon írja le. Igen, jól olvastad, 75! A többi oldal tele van képekkel Michaelről.

Érdekes információk a könyvből/könyvről:

– Michael nagyapja, Mitch a legnagyobb rajongója. Ő ismertette meg Michaellel a jazzt és mindig támogatta Michael pályafutását.
– Michael már tíz éve énekelt bárokban, több független albuma is megjelent, mire 2003-ban megjelent az első stúdió albuma, ami 3 millió példányban kelt el világszerte.
– Michael első lemezének – ami a saját nevét viseli – az elkészítése kb. 500.000 dollárba került.
– Ehhez képest a Cry Me A River dal (Crazy Love album) felvételén közreműködő szimfonikus zenekar csak maga 100.000 dollárba került.
– Imádja a Star Wars-t gyerekkora óta.
– Michael írta a könyvet, nincsenek cenzúrázva a szavai. Szóltam!
– A könyv digitális változatához (e-book) nem járnak a képek.

Az Amazon oldalán bele lehet lesni a könyve.  A Look Inside feliratú képre kell kattintani a bal oldalsávon.