Zenéről:

„A zene volt az első szerelmem és még mindig az. Ez egy tiszta, őszinte szerelem, amit soha nem hagyok hátra. A zene soha nem tudna elhagyni, csak erősebbé tesz.”

Zenélésről:

„Egyszerűen imádok az emberek előtt állni. Nagyon fontos, hogy kapcsolatban legyél a közönségeddel. Kifizették a belépő díjat, azt akarom, hogy jól szórakozzanak. Ha sírni, nevetni, táncolni vagy kiabálni szeretnének, akkor tegyék nyugodtan, amit csak akarnak. Az én dolgom annyi, hogy elvarázsoljam őket.”

„Amikor 16 évesen bárokban elkezdtem énekelni, nem tudtam a Rat Pack titkait. Én csak zenélni akartam, színpadon állni és tanulni. Szórakoztatni akartam az embereket a bárokban, ahol senki sem jött oda hozzám, hanem mindenki nézett. Ezt kilenc évig csináltam, tanultam a mesterségemet. Ezért, amikor 25 évesen aláírtam a szerződésemet a legjobb tudásomat nyújthattam.”

Sikerről:

„Remélem egy napon itt a kanapén ülve egy fiatal énekest arról kérdez majd, hogy szeretne-e az új Michael Bublé lenni. Tőlem gyakran kérdezték, hogy szeretnék-e az új Frank Sinatra lenni és mindig azt válaszoltam: „Nem szeretnék az új Frank Sinatra lenni.” Mindenesetre remélem, hogy egyhamar nem lesznek új Michael Bublék.”

Magáról:

„Én kedves és aranyos vagyok, de egy igazi férfi is.”

Családról:

„Szeretetben élek. A családom engem és a testvéreimet feltétlenül szeret, és ez arra ösztönöz minket, hogy mi is feltétlenül tudjunk szeretni.”

„A nagypapám soha nem mondta, hogy szeretlek, ő egy kemény fickó volt. Egy igazi férfi. Amikor azt mondtam neki, hogy: Szeretlek, nagypapa, ő csak röviden azt válaszolta: Igen! Aztán nagyon megbetegedett rákban. Kórházban volt és telefonáltunk egymásnak. Én a végén mindig azt mondtam neki, hogy szeretlek és ő hirtelen ezt válaszolta: Én is szeretlek. Rájöttem, hogy ez milyen nehéz lehetett neki és ezután megkönnyebbült. 4 nap múlva meghalt. És én ezt a mai napig nem tudom leírni milyen szerencsés vagyok, hogy az utolsó szó, ami a nagypapámtól hallottam, az volt „Szeretlek”.”

Rat Pack-ről:

„Mélyen tisztelem a Rat Pack-et, sokat tanultam tőlük, elemeztem a zenéjüket. De nem akartam a részese lenni. Nem akartam Las Vegasba menni.”