Michael születési ideje: 1975. szeptember 9.
Csillagjegye: Nyúl(macska)
Eleme: Fa
Töltése:

Nyúl (macska)

Nincs benne semmi forradalmi, viharos, szenvedélyes. Megbízható és jóindulatú, bár néha kissé fondorlatos. Sok barátja van, de a család a legfontosabb számára. Szeret anyáskodni, ápolni, gondoskodni másokról. Néha kicsit körülményes, nehezen dönt. Főleg fontos dolgokban. Megpróbálja erősnek mutatni magát, de valójában ingatag. Meglehetősen konzervatív. Életében legfontosabb a biztonság, nem siet el semmit. Szenved a változásoktól. Ige érzékeny, könnyen megsértődik, mert hajlamos mindent félreérteni. Hangulatember. Jó egészségnek örvendenek, nem esnek túlzásokba evés-ivás tekintetében. Művészi a dottságokkal rendelkeznek, sok köztük az író. A bajból ügyesen ki tud mászni.
A Nyúl-nő jól öltözik, van érzéke a divathoz, szeret flörtölni. Biztonságra törekszik mind szerelmi, mind üzleti kapcsolataiban. Igen megbízható, jó társ.

Fa

Etikusak, magas erkölcsi normákkal. Magabiztosak, a dolgok belső értékével tisztában vannak. Érdeklődésük széles körű, jól működnek együtt másokkal. Vezető egyéniségek. Jó képességük van a renszerezésre, a dolgok kategorizálására. Jól átlátják az összefüggéseket, ezért képesek hosszútávú terveket is véghezvinni. Állandó változás és újítás jellemzi őket. Együttérzők és jóindulatúak, de néha túl nagy fába vágják a fejszéjüket, s a megvalósíthatatlan tervekkel önmagukat emésztik fel.

Forrás: ?