Kirsten Jones, 2016. 09. 11.

Az énekes, Michael Bublé (41 éves) Vancouverben és Argentínában él feleségével, Luisana Lopilatoval és két fiával, Noahval (3éves) és Eliasszal (7 hónapos).

express_co_uk_interju

Nem sok ember tudja, de jó vagyok… Jó a szem-kéz koordinációm. Tudom, furán hangzik, de ez nálam azt jelenti, míg most beszélek veled telefonon, addig zsonglőrködöm három almával és egy barackkal.

A legjobb barátom… Ez könnyű – a feleségem. Ő az első akivel beszélek akármilyen jó vagy rossz dolog történjen. Nagyszerű nő.

A becenevem… Nos, ez attól függ, hogy melyik országban vagyok. Az Egyesült Királyságban Mickey Bubbles, otthon Mike vagyok. A legjobb barátaim Bublénak vagy Bubesnak hívnak. Sok becenevem van.

A legbátrabb dolog, amit valaha tettem… Nem mondhatom el. Ha elmondanám, akkor már nem lenne olyan bátor dolog.

A kedvenc tévéműsoraim… Nagyon szeretem a Kártyavárt (House Of Cards), The Last Man On Earth-t és a briliáns Making A Murderert.

A tökéletes este… Otthon vagyok a feleségemmel, a gyerekeimmel és lazulunk, tévét nézünk és popcornt eszünk, semmi különleges.

Szeretnék bocsánatot kérni… Nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek bocsánat kéréssel tartozom. Az igazság az, hogy mindig bocsánatot kérek, amikor hibázom.

Az első csókom… egy Jennifer nevű lánnyal volt és körülbelül 14 éves lehettem. És ha hiszed, ha nem a vezetékneve Kiss (csók) volt. Nagyon jó barátom volt, nem tudta, hogy ennél jobban kedvelem őt és nem hiszem, hogy ő is többet érzett volna. Megtanított csókolózni. Neki ez nem volt épp a legjobb, de nekem fantasztikus volt.

Amit leginkább bánok… hogy nem lettek előbb gyermekeim. Nagyon szeretek apa lenni. Ha tudtam volna, hogy ez ilyen nagyszerű, már fiatalabb koromban apa lettem volna.

Egy dolog, amit megváltoztatnék magamon… Kicsivel még türelmesebb szeretnék lenni.

A legjobb dolog, amit a szüleim tanítottak nekem… Megmutatták nekem a feltétel nélküli szeretet és együttérzést. Ezek gyönyörű dolgok. Mikor ilyen dolgokat kapsz életben, akkor még jó, hogy vissza akarod adni nekik.

Amikor utoljára sírtam… a Tesó-Tusa (Step Brothers) című filmet néztem, de ezek örömkönnyek voltak. Amikor Will Ferrell és John C. Reilly énekelték a Boats ’N Hoes-t annyira vicces volt, hogy sírtam a nevetéstől. Ha ez nem csal könnyeket a szemedbe, akkor semmi se.

Az első album, amit megvettem… Thriller Michael Jacksontól. Klasszikus.

Nem tesz jót az arculatomnak, de szeretek… mindent, ami nem jó az arculatomnak. Egyszerűen nem érdekel. Ha egész életedben azon aggódsz, hogy mi rossz az arculatodnak, akkor nagy bajban vagy.

A legnagyobb gyengeségem… a gyerekeim.

Ha törvénybe iktathatnék valamit… akkor az LGBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű szervezeteket összefogó ernyőszervezet) közösséget engedném házasodni, hadd legyenek olyan szerencsétlenek mint mi, házas emberek többsége.

Autóm… egy Lexus hybrid. Van egy átalakítható Mercedesem is, de az az igazság, hogy általában a Lexust használom két gyereküléssel hátul. Nagyon szexi.

Üzlet, ami mellett nem tudok elmenni… édességbolt a reptéren. Ez a nagy megvesztegetés, amikor Noah azt mondja: „Apuci, kérlek, ne menj el.” Én meg: „Minden rendben. Visszafelé hozok vattacukrot.”

A legdrágább dolog, amire valaha költöttem… a házam. Egy ház nagy befektetést igényel. Teljesen biztosnak kell lenned benne.

A tökéletes vasárnapom… Ez könnyű. Ez az NFL fantasy football napja. (Egy internetes amerikai foci játék. – fordítói megjegyzés) Csak most engedélyeztem magamnak egy kis számítógépes játékot. Kihívok embereket a ligámban és legyőzöm őket. Ez az én boldog vasárnapom.

A kedvenc helyem Nagy-Britanniában… Az összes hely, ahol megfordultam. Szeretem az embereket, a humorukat, a szívélyességüket, a bajtársiasságukat. Lényegében, olyan, mintha otthon lennék, nincs különbség.

Az utolsó nyaralásom… Hawaiin voltam a családommal.

Jelenleg olvasom… a Végítéletet (The Stand) Stephen Kingtől. Imádom, ahogy a bevezetést megírja a könyveihez. Nagyon érdekesnek találom, ahogy az olvasóhoz beszél, mielőtt elmesélné a történetet. A könyv pedig nagyon hátborzongató.

Életem legjobb napja… Három is volt. Mikor megházasodtam, mikor Noah született és amikor Elias megszületett. Csodálatos három nap volt.

Hacsak egy órám maradna, míg a Föld elpusztul… Annyit csókolnám a gyerekeimet, amennyit csak tudnám. Abbahagynám a pánikolást és elkezdnék imádkozni megbocsátásért az istenekhez és az univerzumhoz. Szerintem az emberek többsége is ezt tenné.

A By Invitation Michael Bublé új parfümje nőknek. Elérhető a michaelbubleperfume.com-on.

Fordította: Edina
Eredeti cikk és kép forrás: express.co.uk