2010.09.28. engyus

Azt hiszem bátran mondhatjuk, hogy a 35 éves Michael Bublé sikert sikerre halmoz, mióta csak az énekesi pályára került. Persze ehhez a sikerhez nagyban hozzájárul az is, hogy manapság nem sok olyan előadóval találkozunk, aki a régi idők zenéjét hozza el nekünk. Eddigi négy nagylemeze egytől egyig a hamisítatlan, igazi jazz és swing hangulatával varázsolta el a rajongókat. Legutóbb Crazy Love címen jelent meg albuma 2009. október 9-én, melyről olyan népszerű slágerek indultak hódító útjukra, mint a Cry Me a River vagy a Haven’t Met You Yet.

A tavalyi lemezből három nap alatt több mint 130 ezer példány fogyott el. A megjelenés óta pedig már több mint 6 millió példány kelt el Bublé negyedik albumából. Úgy látszik a sármos énekes nem elégszik meg a sikerrel. Egy évvel a nagysikerű album megjelenése után, ismételten kiadja nagylemezét, ezúttal Crazy Love – Hollywood Edition címen. Az újdonság egy kibővített dupla album lesz, melyen eddig nem hallott dalokat, élő felvételeket és egyéb érdekességeket is hallhatunk majd. A friss zenei csemege várhatóan október 25-én lát majd napvilágot.

Michael Bublé a közelmúltban mutatta be a hamarosan megjelenő album egyik újdonságát, a Hollywood című dalt, amely kislemezként szeptember 7. óta hivatalosan is letölthető. A megjelenést követő egy hétben pedig több mint 46 ezren használták ki a lehetőséget. A mai napon pedig debütált a Hollywood című dal zenei videója is, amely üdítő pár percet ígér mindenkinek. A klipben újra szembesülhetünk Bublé kitűnő színészi képességeivel is, amint többféle, egymástól különböző karaktert próbál megformálni. A westernhős, rocksztár és más karakterek mellett felbukkan Justin Bieber is, akit szintén a Michael Bublé alakít.

Napi Music