Michael Steven Bublé harminckét éves kanadai swing énekes Call Me Irresponsible című harmadik albuma május elsején jelent meg.

A Vancouverben élő művész 2003-ben debütált saját nevét viselő lemezével, mely az USAban és Kanadában lett igazán népszerű. a nagy kasza avagy áttörés a 2004-es It’s Time címen publikált koronggal következett be.

Bublé tehetsége elsősorban a swing korszak sztenderdjeinek a korszellemhez igazodó adaptációs képességében rejlik. a nagy elődök, mint Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. vagy Tony Bennett által tökélyre fejlesztett ének-előadásmódot vegyíti az elképesztően laza énekléssel, melyet a világ hölgytársadalma úgy szeret és értékel.

Fantasztikus orgánumát a „kőprofi” dzsesszes, bigbandes, súgó-búgós hangszerelés teszi kerekké. az új lemezen is David Foster (a chichago zenekar volt főmegfejtője) a producer, ő válogatja a klasszikusokat és állítja be a célcsoportot. a call me irresponsible – csakúgy, mint elődei – főként a más korokból már ismert dalokat, valamint két-három saját kísérletet tartalmaz. Kifogástalanul passzol kerti rendezvényekhez, leánybúcsúkhoz és romantikus légyottokhoz.

 1. the best is yet to come
 2. it had better be tonight (meglio stasera)
 3. me and mrs. jones
 4. i’m your man
 5. comin’ home baby (duet with boyz ii men)
 6. lost
 7. call me irresponsible
 8. wonderful tonight (duet with ivan lins)
 9. everything
 10. i’ve got the world on a string
 11. always on my mind
 12. that’s life
 13. dream
 14. l.o.v.e.

Forrás: radiocafe.hu