A 38 éves énekes most először adott koncertet itthon.

A teljes képgalériához kattints a képre.
A teljes képgalériához kattints a képre.

Tette mindezt egy igazi, nagyszabású világ körüli turné keretén belül. A budapesti buli után Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Olaszország következik, majd jó pár koncertet ad Németországban és Angliában, mielőtt a tengeren túlra megy a turné…sosem értettem, hogy lehet bírni ezt a tempót!

A budapesti bulira 2014. november 2-án került sor a Papp László Budapest SportArénában. Az énekes lenyűgöző show-val kápráztatta el a közönségét! Persze nagy az elvárás egy négyszeres Grammy-díjas énekestől, de szerintem a koncertről mindenki igazán elégedetten ment haza.

A mostani turné még nagyobb, mint a 2010-2012 közötti volt, pedig már akkor is összesen több, mint kétmillió ember látta a koncerteket! Igen termékeny tehát Bublé, eddigi karrierje alatt 50 millió (!) albuma fogyott el, ami különösen akkor tekinthető egészen elképesztő adatnak, ha hozzá vesszük, hogy a művész még csak 38 éves!

Csodával befejeződött be

A kétezres évektől Bublé karrierje igazán felfelé ível, a BaBalu, az It’s Time, a Call Me Irresponsible, a Crazy Love és persze a To Be Loved legjobb dalait hallhattuk ma.

És akkor még a Backstreet Boys, a Beatles és Bruno Mars slágereket még nem is említettük! Pedig milyen jól szóltak!

Bublé sokat poénkodott, a teltházat produkáló közönség pedig örömmel vette a lapot. A Naturelly 7 nevű acapella csapat nem csupán előzenekar volt, de a show egy adott pontján újra bekapcsolódtak. Hátul, a küzdőtéren ülő (azán persze álló-táncoló) nézők mögött felállított „B” színpadon!
A koncert vége pedig maga volt a CSODA!

Amikor már egy órája áll az Arénában mindenki, és láttunk már mozgó színpadot, lángnyelveket, mindenféle csodát kivetítőről, amikor már láttuk egészen magasra emelkedni az énekest, és egészen konkrétan a közönség között, túl volt már önmaga levideózásán egy rajongó mobiljával, és a tonnányi szívecske cetli is földet ért…na akkor ez az ember egy szál maga kijött a színpadra, és mikrofon nélkül(!!!) olyat énekelt, amit sosem felejt el az, aki átélte a bulit. Köszönjük, hogy átélhettük együtt, Mr. Michael Bublé!

Fotó: Varsányi Fruzsina.
Cikk: Sólyom Attila, zene.hu