Csúnyán meghízott a kanadai szvingénekes, a női szíveket nemcsak a hangjával, hanem sármos megjelenésével is rabul ejtő Michael Bublé. Pedig az áprilisi esküvőjére muszáj lenne visszanyernie formáját.

Barbadoson pihen az aranytorkú énekes és csinos menyasszonya, Luisana Lopilato. Ám míg a 23 éves szőke színésznő után rendre megfordulnak a férfiak a strandon, Bublé új külseje csöppet sem vonzza a hölgytekinteteket, jó néhány plusz kilót szedett ugyanis magára. Pedig ideje lenne edzésbe fognia, mivel a pár április 2-án kel egybe.

– Tudom, hogy a nők számára milyen jelentősége van az esküvőnek, ez a nagy esemény, amiről kislánykoruktól álmodoznak – mondta Bublé. – Épp ezért azt szeretném, ha Luisana ezen a napon tökéletesen érezné magát mellettem. S mivel már csak három hónap van hátra az előkészületekre, kezdek kicsit ideges lenni…

Bublé egyébként minden kívánságát lesi kedvesének, így még abba is belement, hogy a menyegzőn ne ő énekeljen, hanem az argentin-venezuelai Ricardo Montaner, akinek a stílusa közelebb áll választottja ízléséhez.

BorsOnline