Michael új albuma november 16-án jelenik meg

Az album címét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de két klasszikus dal, a “My Funny Valentine” és a “La Vie En Rose“, illetve egy saját dal, a “Love You Anymore” már biztosan rajta lesz az albumon. Mint már korábban nyilvánosságra hozták, Michael újra David Fosterrel dolgozott együtt.
Még augusztusban Michael így nyilatkozott az albumról:

Ez az album terápia volt számomra. Rengeteg szeretet tettem ebbe az albumba és úgy gondolom, hogy a világnak ezekre a pozitív és gyönyörú dolgokra van szüksége. Szükségük van szerelemre, párkapcsolatra, babacsináló zenére és úgy gondolom, hogy egész jó vagyok benne. Igazán, öszintén szeretem ezt csinálni és szerintem az emberek élvezni fogják.

Michael 2004-ben dolgozta fel először a My Funny Valentine-t, ami a Come Fly With Me koncert CD+DVD-n hallható és csak kizárólag a koncerten adta elő, studióban nem lett felvéve. A La Vie En Rose pedig az egyik független albumán, a Babalu-n hallható instrumentális változatban.

Szerintetek mi lesz az új album címe? Michael követi a Nobody But Me példáját és egy saját dalról nevezi el az albumot? Love You Anymore? Jól hangzana?

[FORRÁS]