10 éves a Michael Bublé Music!

10 év. Kicsit félelmetes volt leírni. 10 éve még 17 éves, tinédzser voltam, aki beleszeretett Michael hangjába és zenéjébe és pár hónapra rá úgy gondolta, hogy rajongói honlapot kell nyitnia róla. A mai napig nem tudom, honnan jött az ötlet. Talán azért, mert egy se volt róla? Nem tudom. A honlap neve se valami nagy szám és telejesen máshogy nézett ki akkoribban(, amiről, sajnos nincs képem). A lényeg, hogy elindult a MBM és 2,5 év kihagyással, de a honlap a 10 éves lett. (Ezt egybe számolom, engedelmetekkel.)

Hosszú út áll mögöttem. Rengeteg minden változott 2007 óta, de Michael iránti szeretetem állandó maradt. ‘S szerintem ez már nem is fog változni. Mindig lesz számára hely a szívemben.
A Michael Bublé Music is rengeteget változott, fejlödött. A tavalyi újranyitáskor sok grafika lekerült az oldalról, mert elalvultak voltak. Ezek közül volt, ami 2007-es volt. De nem bánom, hisz folyamatosan fejlődni kell, az elavult dolgoknak pedig a múzeumban a helye (,ami konkrétan egy mappa a laptopom merevlemezén), nem pedig az interneten.

Szeretném megköszönni nektek is, látogatóknak, hogy feljártok a MBM-ra, hiszen, ha ti nem lennétek, nem lenne kinek csinálnom. Köszönöm.

Na de elég a dumából!

Most pedig jöjjön mi vár rátok a közeljövőben, mármint itt, a MBM-on:
– Mindegyik dalszöveghez fogok betenni YT videókat, hogy meg tudjátok hallgatni egyből a dalokat. El is kezdtem, ami azt illeti: a Christmas és a Nobody But Me album összes dalszövegéhez van már videó. Illetve, dalszöveg fordítások is érkezni fognak. Talán mire 20 éves lesz az oldal, elvégzek az öszes dallal.
– Michael életrajzi oldalára is ráférne egy alapos frissítés, bővítés. Ez igaz a Díjai oldalra is.

Aki az elmúlt pár napban járt az oldalon, az észrevehetett néhány változást:
Michael 5 kedvenc szerelmes dala oldalon már nemcsak egy sima flesorolás van a dalokról, hanem meg is hallgathatok a dalok.
Hivatalos oldalak közé felkerült pár új link, illetve halott linkek lekerültek.
15 darab új kirakóval játszhattok.
– Az Akinator játék oldalán a képeket újra cseréltem és a spanyol nyelvet is betettem az angol és a német mellé.
– A Szerkesztőről menüpont frissítésre került.

Tudjátok ki ünnepli ma még a születésnapját? Hát, Michael első szülött fia, Noah! Boldog 4. születésnapot, Noah!

Üdvözlettel: Barabás Edina