Hírek, interjúk, cikkek, videók Michaelről (2017. 04. 18 – 2017. 07. 23.)

Április 23.
Michael és Lu tegnap este.

Április 24.
4 éve jelent meg Michael To Be Loved albuma. Ennek örömére hallgassuk meg a címadó dalt. 🙂

Április 30.
Bublé interjú. Ma tették fel YouTube-ra, de Michael szövegéből ítélve a Nobody But Me videoklip megjelenésének napján (2016. 10. 11.) készülhetett.

Május 2.
Michael és családja részt vesz a Governor General’s Performing Arts Awards-on, ami júniusban lesz. A NAC Award-ot (National Arts Centre Award) veheti át. ?

Május 4.
Ahogy korábban megírtam Michael megkapja a 2016-os National Arts Centre díjat az idei Governor General’s Performing Arts Awards-on. A gálát Ottawában tartják meg június 29-én és az CBC fogja leaadni a televízióban. Ehhez majd keresek live streamet.

Május 8.
A kicsi Elias homokkal támadja le anyucit. 😀

Május 10.
Kanada legszebb sztárjai 2017-ben. Természetesen, Michael is szerepel a listán. 😉

Május 11.
Michael parfümje, a By Invitation bekerült a finalisták közé a UK ragrance Foundation Awards-on, 2 kategóriában is: Reader’s Choice for Woman (a közönség választottja női parfüm kategóriában) és a Best New Celebrity Fragrance (legjobb új híresség parfüm kategória).
Ez a díj a parfümök Oscar-díja, szóval, nem babra megy a verseny. 18-án lesz a gála vacsora és akkor hozzák nyilvánosságra a nyerteseket.

Május 19.
– A Behind the Lens with Michael Bublé filmet tavaly mutatták volna be, de a mindenki által ismert ok miatt ezt is elhalasztották, mint minden más dolgot is. A lényeg, hogy a filmet Governor General’s Awards-on mutatják be, ahol Michael átveszi National Arts Centre díjat és a családjával fog elmenni.
– Nem hivatalos forrás szerint Michael By Invitation parfümje megnyerte a FIFI Awards-on (a parfümök Oscar-díja) a Readers’ Choice for Women kategóriát. Szóval, az olvasók a legjobbnak ítélték Michael nőknek készített parfümjét a tavalyi felhozatalból.

Május 27.
A múltkori bemelegítő videókhoz még egy kis adag.

Június 1.
Az ETCanada szavazást tart a legkedveltebb kanadai sztárokról. Michaelre is lehet szavazni. Igaz, nem vagyunk kanadaik, de attól még lehet szavazni. (Én már megtettem.) A szavazáshoz nem kell semmilyen személyes adatot megadni.

Június 2.
A SiriusXM a legjobb 150 dalt keresi és természetesen Michaelre is lehet szavazni! Szavazásra fel!

Június 6.
2. kör Bryan Adams ellen! Szavazásra fel!

Június 16.
A Nobody But Me album megjelenésekor (216. 10. 21.) Michael az iHeartRadionál (is) fellépett. 30 képet nézhettek meg erről a iHeartRadio honlapján.

Június 17.
A nagyon várt GG Awardot 29-én a cbc.ca oldalon keresztül lehet majd nézni.

Június 19.
Mitch, Michael nagypapája a hétvégén betöltötte a 90. életévét. Boldog születésnapot!

Június 29.
Michael átvette a National Arts Centre díjat a GG Performing Arts Awards gálán Ottawában. 48. perctõl adják át Michaelnak a díjat.

Július 1.
A Michael kisfilmje a GG díjátadóról.

Július 6.
Luisana megosztott egy képet Noahról.

Július 9.
Susana Giménez interjút készít Michaellel és Luisananaval, ami hamarosan nézhető is lesz. Beszélnek Noah betegségéről is.

Július 12.
Előzetes a Susana Giménez interjúhoz.

Július 23.
– Michael és Luisana tegnap a madridi Platinum Awards-on. Nagyon szépek voltak. 9 kép van róluk a cikkben.
– A SiriusXM kanadai rádió oldalán nemrégibben szavazhatunk a lehjobb 150 kanadai dalról. A szavazás lezárult és Michael néhány dala is felkerült a listára.
A Haven’t Met You Yet 82., az Everything 59., a Home pedig 20. lett.