Hírek, interjúk, cikkek, videók Michaelről (2016. 11. 08-12. 13.)

November 8.: Noah betegsége miatt Michael már lemondta az összes megjelenését idén. Jövő évieket még nem tudni, de van egy olyan gyanúm, hogy a turné se nagyon lesz jövőre, legalábbis az első félévben biztos nem, már ha tervbe volt akkora. A daganatos betegségekből nem egy-két hónap kigyógyulni. (Az már biztos, hogy Noah nem leukémiás.) Majd meg tudjuk decemberben, ugyanis ekkorra ígérték a turné időpontok kihírdetését. Mindenestre reménykedjünk a legjobbakban, főleg abban, hogy Noah újra egészséges legyen! (Michael Buble pulls out of BBC Music Awards)

November 9.:
– Úgy tűnik Luisana testvérétől, Daniellától fogunk információkat kapni a kis Noah állapotáról. Remélem, Michaelék engedélyével teszi mindezt, mert elég közel állnak egymáshoz. Ezért is osztom meg ezt a hírt: Noahnak májtumorra van.

– Ez a Dailymail cikk elvileg azt írja, ami le van írva a lentebb linkelt spanyol nyelvű cikkben:
– Noahnak májrákja van és négy hónapos kemoterápián vesz részt, amit már el is kezdtek.
– Múlt kedden diagnosztizáltak a betegségét és a 90%, hogy felépül belőle.
– Noaht először mumpsz gyanújával vitték kórházba.
– Noah az Egyesült Államokban kapja a kezelést, ami 2017-be is át fog nyúlni.
– Luisana és Michael szünetelteti a karrierjét, hogy Noah mellett lehessenek. Michael lemondta az egyik decemberi fellépését. (Én többről hallottam, mint egy, de jól van. – Edina, a szerk.)
– Noah tavaly leforrázta a kezét.

November 11.: David Foster nyilatkozik Michaelről.

November 17.: Michael online boltjában már elérhető a jövő évi falinaptár 25 dollárért. A falinaptár és a többi dolog, amit az online boltban láttok, csak ott érhetőek el. Valaki megveszi?

November 19.:
– Ma, sajnos egy szomorú hírrel kell kezdenem. Meghalt Sharon Jones. 60 éves volt és hasnyálmirigyrákkal küzdött. Sharon Michaellel énekelt duettet Michael 2009-es, Crazy Love albumán. A közös dal pedig Baby (You’ve Got What It Takes) volt.

– Michael szerepelt a BBC Children In Need műsorában, ahol a God Only Knowst adta elő. Az előadást előre felvették, mikor a Bublé at the BBC-t is rögzítették.

November 21.: Októberi Top Billing interjú Michaellel.

November 27.: Október 29-i BBC Radio 4 rádióinterjú Michaellel: overcast.fm

November 29.: Hogy mire nem jó a By Invitation parfüm!

November 30.: A Faces magazin novemberi cimlapján Michael szerepelt:

December 2.: December 20-án este 8 órakor adja le az NBC Michael egy órás műsorát, a Michael Bublé Sings and Swings-et. A műsort már azelőtt felvették Manchesterben, mielőtt kiderült volna Noah betegsége. A műsorban hallhatóak lesznek az új dalok és a régi jazz dalok is. Hírforrás: People.com

December 7.: Ezen cikk szerint Michael adta el eddig a legtöbb karácsonyi albumot ebben az évszazadban. Csak az Egyesült Királyságban 2,4 millió “Christmas” albumot adtak el, világszerte pedig 10 millió körül.

December 8.: Egy jó kis Christmas album reklám az ausztráliai Warner Musictól. 🙂

December 10.:
– Bublé Mikulás

– Arról kaptunk hírt, hogy Noaht hazaengedik a kórházból Karácsonyra. De nem Kanadában vagy Argentinában lesznek, hanem Los Angelesben marad a Bublé család.