Nobody But Me album a magyar médiában

Igazából, a cikk címe lehetne “Michael Bublé helyzete a magyar médiában” vagy pedig “Ritka undorító a magyar (bulvár) média“, mert az.

Azt kell mondjam sajnos, a magyar médiában elég elkeserítő Michael megjelenése. Az új album kapcsán csak pár cikket találtam, viszont szegény Noahra azonnal lecsapott a magyar média (is) és egy nap alatt több cikk került fel róla az online magazinokba, mint az új Nobody But Me album kapcsán összesen. Szégyenletes! Egy világhírű előadó új albuma nem hír, de egy gyerek betegségére azonnal ráugrottak. Nem számít, hogy híresek a szülei. Igen, Luisana és Michael megerősítette a hírt, de miután az amerikai bulvármédia írt erről. Szóval, már megint valaki nem bírta befogni a száját. Pedig, most nyugalomra van szükségük és a támogatásunkra, ahogy Michael is írta. Úgyhogy mindenkit arra kérnék, hogy ne kérdezzen Noah állapotáról se itt, se külföldi fórumokon, csoportokba, se sehol. Ha Michael és Luisana elszeretnének nekünk mondani valamit, az úgyis közlik hivatalos oldalaikon. ‘S remélem, csak jó híreket fognak közölni!

Találtam egy olyan cikket is az album megjelenése (10. 21.) környékéről, amiben azt részletezték, hogy Michael szexért akart énekes lenni, de az új albumról nem írtak semmit se. Michael már 4 évesen eldöntötte, hogy előadó szeretne lenni. Kétlem, hogy ennyi idősen már a szex járt a fejében. Viszont, tinédzserként már az is motiválta, hogyha híres énekes lesz, a lányok ugrani fognak rá. Most őszintén, melyik (tinédzser) férfi nem álmodik erről? Michael is ember, ahogy a többi híresség is.
Ezeket a cikkeket direkt nem linkeltem be. Itt ilyesfajta cikkeknek nincs helye és nem is lesz. Eddig is kétszer meggondoltam, hogy felrakjak-e bulvárt hírt a honlapra, mostantól meg csak külföldi oldalakról fogok, ha fogok, mivel azok a cikkek nem csak tömör fadarabok, amik egy interjú kis kivonatai, hanem az egész. Ezek az oldalak is írtak Noahról, de írtak az új albumról és Michael megjelenéseiről is. Szóval, nem csak a hírhajszázás megy.

És akkor most jöjjön az a 4 darab magyar cikk, amit találtam a keresőkben az új albumkapcsán:

Három év után új Michael Bublé dal!
Michael Bublé visszatért a hangszálműtét után
Bublé a színfalak mögött – így készült a Nobody But Me
Így hangzik a Harry Styles által írt dal Michael Buble által

Ha pedig tudtok még cikkeket akár online vagy offline magazinokban Michaelről és az albumról, akkor írjátok meg nekem facebookon, itt a chatben vagy emailben.