Michael Bublé lesz a Brit Awards házigazdája

Elsőként október hetedikén, ebből a BBC-s videóból értesülhettünk, hogy Michael lesz a Brit Awards házigazdája:


Rövid interjú részlet ebből:
“Az új album az új gyermekem. Ez volt az első album, aminek a producere is voltam. Öröm volt elkészíteni és nagyon büszke is vagyok rá.” – MB
“Nehéz lehet az élet két kisgyerekkel.” – hölgy. “Az élet fantasztikus velük.” – MB /Itt szó volt még valami gyerek műsorról, de nem tudom, mi lehet./
“Te leszel a házigazdája a Brit Awardsnak” – hölgy. “Hozzátok tartozom. Nagyon is. Az Egyesült Királysághoz tartozom. Ti tettek azzá, ami vagyok. Megtiszteltetés.” – MB

Aztán jött a hivatalos bejelentés is Michael hivatalos oldalán, utána pedig egy kép Michaelről, amin nagyon örül, hogy ő lehet a host:

Ezek után jöttek a cikkek, hogy Michael miért vállalta el a posztot, meg hogy nem mindegyik brit van elragadtatva ettől:
Egy részletesebb cikk arról, miért is vállalta el Michael a Brit Awards házigazda posztját. (Ez a cikk is beállt a fordításra várok listájába.)
– Úgy nézz ki nem mindenki örül annak, hogy Michael lesz a 2017-es Brit Award házigazdája. (Nem is kell mindenkinek megfelelni.)
A végére pedig egy DailyMail cikk, ami nem túl pontos egy bizonyos dologban:

    • Michael az Ant McPartlin és Declan Donnelly duót váltja a Brit Awards házigazdájaként, akik két évig vezették a díjátadót. (Máshol azt olvastam, hogy nagyon elfoglaltak ezért nem vállalták, de ez nem biztos.)
    • Nem Michael az első külföldi házigazda a díjátadó történetében, pl.: Kylie Minogue, Ru Paul.
    • Michaelt már háromszor jelölték erre a díjra, de még sosem nyert.
    • A Brits fönöke szerint, Michael egy érdekes elemet fog hozzáadni a műsorhoz.

Ja, és a cikk szerint Michael már egy évtizede nem jelentetett meg albumot. Tudom, hogy nem mindenki ismeri Michael munkásságát, de a Wikipedia és egyéb források mindenkinek a rendelkezésére állnak, főleg egy ilyen nagy olvasottságú magazin újságírójának. (Crazy Love album – 2009, Christmas – 2011, To Be Loved – 2013) De legalább van egy jó kép Michaelről a cikkben:
23750d2100000578-3827496-image-a-6_1475857936944