Michael Bublé műsor a BBC-n + Tony90

Michaelnek 60 perces műsora lesz a BBC-n novemberben, ahová magával viszi a Bublé Band-et és egy 30+ fős szimfonikus zenekart is. Bublé előadja a klasszikus slágereit és a legújabb dalait, az október 21-én megjelenő Nobody But Me albumról. Októberben lesz a felvétel élő közönség előtt a MediaCityUK-ben, Salfordban és valamikor novemberben adják le. Pontos dátum még nem ismert. 

A műsor a tavaly októberi Adele show nyomdokait követi, amit jelöltek a Bafta-díjra is. “Imádtam az Adele at the BBC műsort. Izgatott vagyok és megtiszteltetés, hogy a BBC felkért csináljam meg a sajátomat.

A Grammy-díjas énekes nyilatkozni fog a családjáról és arról, mi inspirálja őt. A műsorvezető Claudia Winkleman lesz, aki már nagyon várja a műsor felvételét: “Amikor megkérdezik tőled, meg szeretnéd-e interjúvolni Michael Bublé-t és hallani őt élőben énekelni, nem mondasz nemet. Az egész életedet ehhez igazítod. Alig várom.”

Tony90

Tony Benett 90 éves lett. (Boldog születésnapot!) Az ez alkalomból rendezett partin Michael és Luisana is megjelentek. Képek a MBM facebook oldalán megtekinthetők: facebook.com/mbublemusic