Interjúk, cikkek, parfümbemutató, HSN

Interjúk, cikkek, hírek

Megjelent pár interjú Michaellel a parfüm bemutató után, amiből lefordítottam az eddig nem ismert dolgokat:
Az ET Canada oldalán megtekinthettek egy rövid videót Michaellel, amiben elmondja, hogy Harry Styles (igen, a 1Direction-ös csávó) és Meghan Trainor (All About The Bass) írta az egyik új dalt az albumon a három közül. Ez lesz az első eredeti dal, amit Michael “csak” énekel és nem ő írt.
“Nem titok, hogy reménytelenül romantikus vagyok, ami megmutatkozik, amikor írom a dalaimat és eléneklem azokat, illetve a fellépéseim alatt is látható. Azért akartam létrehozni egy parfümöt (By Invitation), hogy abban is bemutathassam ezt.” – Michael nyilatkozata az RCI weboldalán olvasható.
“By Invitation” a szerelem/szeretet palackba zárva. – Ez a kis idézet Michaeltől pedig News.com.au-n olvasható.

Az interjúk linkjei: etcanada.com, rcinet.ca, news.com.au
Az eonline.com cikk tartalma lényegre törően:
Michael azért készítette el a By Invitation parfümöt, mert kiszeretett volna lépni a komfortzónájából. Ha Luisananak (Michael felesége) nem tetszett volna az illat, akkor meg se jelent volna. Imádom a stílusérzékét, nagyon boldog vagyok, hogy őt szeretem. Már négy és fél éve házasunk vagyunk, amivel leköröztük hollywoodi házaspárok nagy részét. Michael szerint szülőnek lenni áldás. Segített megérteni mit is akarok igazán. Zenélni, fellépni, parfümöt készíteni a munkám, de a mi meghatároz engem az az, hogy Noah és Elias apja vagyok.
Az egyikük Spiderman lesz, ha felnő. – felelt viccesen Michael arra a kérdésre, hogy mi lesz a fiaiból, ha megnőnek.  Ha ballett táncosok vagy atléták akarnak lenni, legyenek. Akármit csinálnak, én mindig szeretni fogom őket. Csak velük akarok lenni. Sokszor vagyok tőlük távol, de amikor velük tudok lenni, az az igazi boldogság.

Még több interjú:
Angol nyelvű ELLE interjú a parfümről
Egy szerencsés külföldi blogger részt vehetett Michael parfüm bemutatóján. Tapasztalatait pedig le is írta (anglolul): theldndiaries.com
Interjú Michaellel az új parfümjével kapcsolatban angolul: blog.theperfumeshop.com
Egy spanyol nyelbű interjú: “Quiero que las personas vean qué se requiere para hacer una gira mundial”: Michael Bublé a NTN24 sobre su película en concierto
Egy brazil interjú Michaellel: Em entrevista, Michael Bublé fala sobre o seu novo álbum: “Valeu a pena”

Michael fellép az Apple Music feztiválon szeptember 28-án. További részletek: applemusic.com/festival

Néhány szerencsés ország Bublé fanjait Michael az új albuma megvásárlására buzdította:
Dél-Korea
Brazilia

Parfüm hírek

Michael parfümbemutatóját Manhattanben, augusztus 24-én tartották ötvenperces műsor keretében, amit facebookon is élőben lehetett követni. Előadott három dalt, köztük a az új dallal (Nobody But Me) és a Home-mal. Michael (még Argentinában) a bemutatóra tartva invitált minket, hogy kövessük élőben a műsort a facebookon. Az élő show kezdete előtt bejelentkezett három percre facebook live-ra és elmondta, hogy előfogja adni a legújabb dalát (Nobody But Me) és mivel már rég énekelt közönség előtt, kicsit izgul. Közben megbizonyosodott arról, hogy szép fehérek a fogai. (Igen, ez a mi Michaelünk. 😀 ) Bemutatott néhány staff tagot, továbbá kifejtette, hogy a parfümje csak nőknek készült. A bemutató Michael facebook oldalán megnézhető, utána pedig felrakták a YouTube-ra a parfüm egy perces reklámját, amit levetítettek a show alatt is. Ja, és a műsorban elmondta, hogy 2017-ben újra koncertezni fog, dátumok decemberben lesznek.

safe_image

Michael HSN műsorai fent vannak a HSN YouTube csatornáján:
HSN | Michael Buble BY INVITATION Fragrance Premiere 08.26.2016 – 10 PM
HSN | Michael Buble BY INVITATION Fragrance Premiere 08.26.2016 – 06 PM
HSN | Michael Buble BY INVITATION Fragrance Premiere 08.26.2016 – 07 PM
HSN | Michael Buble BY INVITATION Fragrance Premiere 08.26.2016 – 01 PM
HSN | Michael Buble BY INVITATION Fragrance Premiere 08.26.2016 – 12 PM

Ez bizony kőkemény teleshop, de jó hangulatban telt. Volt amikor még egy üzenetet se sikerült Michaelnek rendesen elmondania. Hogy röhögtek. Imádom ezt az embert.  1 nap alatt elkelt az összes parfüm. A HSN visszaakarja majd hívni Michaelt az év végi, ünnepi időszakra is. Nagyon megérheti a dolog.