Új album és új dal hírek

Sziasztok!

Michael hatodik stúdió albuma a To Be Loved címet kapta és április 15-én fog megjelenni nemzetközileg (Amerikában április 23-án, Kanadában április 22-én). Az első kislemez az albumról az It’s A Beautiful Day lesz, aminek Michael a társszerzője és február 25-én fog megjelenni.

Michael Bublé - It's A Beautiful Day

A To Be Loved album producere Bob Rock. A dalokat Vancouverben és Los Angelesben vették fel. Az albumon ezúttal négy olyan dal kapott helyett, amit Michael társszerzőként is jegyez. Ezek közül az After All címűben Bryan Adams nemcsak énekesként, hanem társszerzőként is közreműködik. Az albumon természetesen helyet kaptak Michael régi kedven zenéi, mint például a Bee Gees-től a To Love Somebody, Dean Martin-tól a Nevertheless (I’m In Love With You), a Jackson 5-tól a Who’s Loving You, Jackie Wilson-tól a To Be Loved és Elvis Presley-től a Have I Told You Lately. Illetve Michael Reese Witherspoonnal együtt előadja a klasszikus Frank and Nancy Sinatra duettet, a Something Stupid-ot.

Michael Bublé - Új album - To Be Loved

Michael az albumról:

Az új albumom a szeretetről, a boldogságról és a szórakozásról szól. Együtt dolgozni a barátommal, Bob Rockkal – aki az egész albumot ptoducelte – nagyon izgalmas volt. Jó csapat vagyunk. Szeretem a dalokat, amiket kiválogattunk és fantasztikus volt újra együtt dolgozni a dalszövegíró partnereimmel.

Üdv.: Edina