Újra tévében a Michael Bublé Meets Madison Square Garden

Sziasztok!

Az M1 február 8-án ismét leadja a Michael Bublé Meets Madison Square Garden koncertfilmet – amit tavaly csak harmadszori próbálkozásra sikerült leadniuk a magyar tévéknek.

M1, február 8., 17:20

Leírás:

Michael Bublénak hatéves álma teljesült 2008 decemberében, amikor felléphetett a Madison Square Gardenben. Bublé a crooning stílus nagyágyúja: szving és jazz sztenderdeket énekel nagyzenekarral a háta mögött. A dokumentumfilmben az előkészületek, a zenészek, háttéremberek bemutatása és visszaemlékezések váltakoznak a koncertfelvételekkel. Mindebből egy nagyon közvetlen, barátkozós, humoros és vidám, de mégis keményen dolgozó művészt ismerhetünk meg. Bublé – nem titkoltan – közönsége felhőtlen szórakoztatása mellett kötelezte el magát, s vitathatatlan, hogy ő napjaink egyik legjobb előadója és szórakoztatóművésze.

Nők lapja Café ajánlója a koncertfilmhez: 🙂

Aki dolgozik, annak érdemes lesz pénteken kicsit korábban elkéredzkedni a munkából a szokásosnál (reméljük, e mondatunk után nem esik túlságosan vissza a magyar GDP), ugyanis a közszolgálati tévé érdekes időpontban, már késő délután levetíti ezt a részben koncertfilmet, részben pedig a színfalak mögött készült egyórás dokumentumfilmet. Ha a voice-os Gájer Bálintot lehetett a magyar szving királyának hívni, akkor Bublét – akire Gájer nem titkolt módon próbál is hasonlítani – nyugodtan nevezhetjük a szving istenének. Ez a film egy 2008-as, Madison Square Garden-beli koncertjét örökíti meg, de jóval több egyszerű koncertfilmnél. A dalok mellett bepillanthatunk a kulisszák mögé, és Bublé mellett megszólalnak a zenekar tagjai és a háttéremberek is. Ha szeretjük Michaelt, akkor ebben a filmben nemcsak a sztárt és a művészt, hanem kicsit az embert is megismerhetjük. Hát nem éri meg ezért korábban hazalógni a melóból?

Üdv.: Edina