Gájer Bálint a magyar The Voice-ban

Sziasztok!

Aki rendszeresen követi a honlapot, az tudja, hogy szoktam írni Gájer Bálintról is, akit a magyar Michael Bublénak tartanak és a Michel Bublé Tribute Band énekese is.
Bálint jelentkezett az itthoni The Voice című zenei tehetségkutató műsorba, ami a TV2-n megy. A The Voice első adása tegnap ment le. Nyolc előadót válogattak be a műsorba, köztük Bálintot. 🙂
Mi történt Bálinttal a műsor alatt? Azt megnézhetitek ebben a videóban (amiben egy Bublé dal is felcsendül), illetve lentebb olvashattok egy kis összefoglalót a The Voice honlapjáról:
“Tizenkét éve énekel már Gájer Bálint, akinek a hangjára mind a négy Mester megfordult. A harminckét éves énekes a Maroon5 és Christina Aguilera közös slágerét énekelte el egy sajátos feldolgozásban és érett előadásmódjával, bársonyos hangjával mindenkit elbűvölt. Caramel egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta, hogy Bálint ne az ő csapatába kerüljön és a többnyire visszafogott Mester harciasan küzdött érte – sikerrel, hiszen Bálint végül mellette döntött.”

Bálint műsorbeli szerepléséről még több érdekességet a The Voice honlapjának Gájer Bálint címkéje alatt találhattok.

Bálintnak gratulálok és sok sikert a műsorban való szerepléshez!

Forrás: Voice.hu

Üdv.: Edina

U.i.: Egyébként Bálint hamarosan fog kapni egy ministie-ot. 🙂