Michael Bublé koncert az M1-en

Sziasztok!

Holnap az M1-en leadják Michael 2009-es koncertfilmjét (dokumentumfilm is egyben), a Michael Bublé Meets Madison Square Garden-t. Ismétlés az M2-n lesz. Michael magyar hangja Zámbori Soma lesz.
Remélem, tényleg leadják és nem járunk úgy mint tavaly a TV2-vel, hogy a műsorújságban december 27. hajnali 2 órás kezdéssel szerepel, aztán mégsem adják le. Ami, valljuk be elég szánalmas és bosszantó dolog. Le is passzolták a köztévének a koncertfilmet.

Michael Bublénak hatéves álma teljesült 2008 decemberében, amikor felléphetett a Madison Square Gardenben. Bublé a crooning stílus nagyágyúja: szving és jazz sztenderdeket énekel nagyzenekarral a háta mögött. A dokumentumfilmben az előkészületek, a zenészek, háttéremberek bemutatása és visszaemlékezések váltakoznak a koncertfelvételekkel. Mindebből egy nagyon közvetlen, barátkozós, humoros és vidám, de mégis keményen dolgozó művészt ismerhetünk meg. Bublé – nem titkoltan – közönsége felhőtlen szórakoztatása mellett kötelezte el magát, s vitathatatlan, hogy ő napjaink egyik legjobb előadója és szórakoztatóművésze.

Időpontok:
M1 – 2012. szeptember 7. péntek 23:40 – 00:45
M2 -2012. szeptember 9. vasárnap 17:10 – 18:10

Üdv.: Edina