Michael felhagy a zenéléssel – Áprilisi tréfa

Ez csak április elsejei tréfa volt! Senki se vegye komolyan! Aki elhitte, az április bolondja! 😀

Sziasztok!

Michael tegnap hivatalosan bejelentette, hogy egy időre felhagy a zeneléssel, hogy kizárólag csak a színészetnek tudjon élni.

“Tudom, hogy régebben kijelentettem, hogy nem szeretnék több filmet forgatni és hogy csak a zenélésnek szeretnék élni, de ez elmúlt években úgy éreztem, hogy egyre jobban vonz ismét ez a világ is. Nagyon szeretnék újra szinészkedni! Ehhez a végső lökést Justin Timberlake adta meg. Hiszen az elmúlt pár évben rengeteg jó filmben tűnt fel és nagyon jó színész lett bölele. A színészi karrierjéért felhagyott az énekléssel egy időre és úgy érzem nekem is ezt kell tennem.”

Mikor Michaelt megkérdezték arról, hogy mikor is fog megjelentetni egy új albumot, ezt felelte:

“Nem tudom pontosan, de a következő öt évben biztosan nem.”

Michael még megemlítette, hogy nagy hatással volt rá a szinészet terén Robert Downey Jr., akivel szívesen dolgozna együtt. Illetve, Luisanaval is szeretne egy filmben szerepelni. Még nem tudni, hogy Michael milyen film(ek)ben fog szerepelni.

Szerkesztő véleménye: Az egyik szemem sír, a másik a másik nevet. Annak örülök, hogy Michael ismét szinészkedni fog és láthatjuk őt a mozikban, de nem hiszem, hogy ennyi időre fel kéne hagynia a zenéléssel. 🙁 Még emésztem a dolgot…